This web uses cookies, if you continue navigating here this implies that you agree with our cookies policy.

Featured Tickets


Sunday 27 May 2018:
ÓSCAR SÁENZ - CONTRA TODO Sunday 27 May 2018

Sun 27 May 2018, 21:00 - Teatre Llantiol, Barcelona
Óscar Sáenz es uno de los nuevos cómicos barceloneses más interesantes del panorama actual, dicho por él mismo. Después de su paso por Comedy Central y de foguearse durante más de tres temporadas en Vermunólogos, ahora estrena su primer show en solitario, un espectáculo donde la risa se mezcla con el gamberrismo.
CONTRA TODO es el resultado de más de cinco años de actuaciones en los que Óscar
Música per a la pau i la memòria Sunday 27 May 2018

Sun 27 May 2018, 19:00 - Teatre Granollers, Granollers
L'Orquestra de Cambra de Granollers presenta un concert amb cors participatius amb motiu del 80è aniversari del bombardeig de Granollers.
VERMUNÓLOGOS - VERMUNÓLOGOS Sunday 27 May 2018

Sun 27 May 2018, 12:00 - Teatre Llantiol, Barcelona
¡Cuidado, han llegado los Vermunólogos! Un show de monólogos, vermut, tapeo, música, improvisación, cómicos invitados... ¡Todo esto en el café-teatro "Llantiol"! Mucho más que una función de comedia, ¡Esto es una fiesta!
Recuerda: "Lo que pasa en los Vermunólogos, se queda en los Vermunólogos"
¿Qué haces este fin de semana al mediodía?
Te regalamos con la entrada: un vermut, una caña

Saturday 26 and Sunday 27 May 2018:
Ni cap ni peus Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Teatre Nacional Catalunya, Barcelona
Ni cap ni peus Exteriors Ni cap ni peus Circ Vermut from Saturday, 26 May 2018 to Sunday, 27 May 2018 Exteriors Dos personatges en clau de circ i amb humor intentaran superar els entrebancs que ells mateixos es busquen amb accions quotidianes. Un show fresc on la comicitat és sempre present, a més d’un caire familiar completament agradable on gaudeixen tant els petits com els grans.
Promoció c
Trilogia Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Sala Fènix, Barcelona
SILENCE 2.0
En una societat estereotipada, busquem constantment la manera de conservar la nostra pròpia identitat. Com bancs de peixos seguim el corrent que està marcat mentre connectem i desconnectem amb les persones que ens rodegen. Però, ¿què són aquestes connexions, exactament? ¿Podem assegurar que succeeixen a causa de la nostra pròpia voluntat o és una manera de sobreviure? Silence 2.0 e
Rosegó el gos rodamon Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Jove Teatre Regina, Barcelona
El Rosegó és la història d'un gos negre de carrer, famolenc, que un bon dia entra pel terrat al pis d'un home que acaba de perdre el seu gos. Això dóna peu a una relació en què l'home tracta d'educar el gos segons els seus valors i el seu concepte del que és un gos ideal i, a l'inrevés, el gos intenta també fer-li veure que l'educació i l'amistat exigeixen un intercanvi mutu d'experiències i un re
No m'oblideu mai Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Espai Brossa, Barcelona
El suïcidi ha estat, al llarg de la història, una mort rebutjada i estigmatitzada. La paraula suïcidi continua sent un tabú en la nostra societat. I encara més quan es parla de suïcidi en joves i menors, a pesar que, a Espanya, el suïcidi és la primera causa de mort entre la joventut, superant els accidents de trànsit.
Plataformes i jocs d'Internet com la Balena Blava han posat el tema sobre l
Enverinades Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Versus Teatre, Barcelona
Fa milers d'anys, quan encara se'n deien relats i no estaven escrits en lloc, els contes eren una forma de crear vincles comunals davant les forces inexplicables de la natura. Avui, transformats en contes de fades, diuen que proporcionen esperança a un món aparentment a la vora de la catàstrofe.
Qui eren la Ventafocs, la Bella i la Blancaneus? Van existir, realment? Què hi ha de veritat, en l
El llibre de la selva Saturday 26 and Sunday 27 May 2018

Teatre Gaudí, Barcelona
En Mowgli és un nen que s'ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s'assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l'odi profund que sent per l'espècie humana. La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d'en Mowgli, s'enfronta a BagSorted by:   • more »