Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies.

Divendres 17 i Dissabte 18 Abril 2020:

Del Dissabte 4 Abril al Diumenge 19 Abril 2020:

Sant Andreu Teatre, Barcelona
Segons el pintor suís Paul Klee, ¿un dibuix és una línia que surt a passejar". A partir d'aquesta frase la companyia Addaura Teatre Visual explora l'obra i figura de Klee. Ho fa a través de la dansa, la màgia, la manipulació d'objectes, els titelles, la tecnologia i el teatre amb llum negra.
Teatre visual. A partir de 3 anys.


Del Dissabte 25 Abril al Diumenge 3 Maig 2020:
Cuida'l Del Dissabte 25 Abril al Diumenge 3 Maig 2020

Sant Andreu Teatre, Barcelona
Aquest espectacle visual submergeix als infants en un món d'estímuls que els incitarà a descobrir, jugar i experimentar. La neu, la llar, el vaixell a tota vela, el fons marí, la natura o la tendresa d'una abraçada són alguns dels elements i sensacions que hi apareixen.
Tots els adults i infants a partir d'un any necessiten comprar entrada.


Del Dissabte 9 Maig al Diumenge 17 Maig 2020:
Corre Trufa! de Cia. Pentina El Gat Del Dissabte 9 Maig al Diumenge 17 Maig 2020

Sant Andreu Teatre, Barcelona
La Trufa és un cadell de gos que no coneix més amor del que li donen els seus amos. Durant unes vacances d'estiu a la muntanya, la Trufa es perd. A llarg d'aquest viatge, descobrirà tot un món exterior que ni s'imaginava. L'aventura la portarà a vèncer les pors i a descobrir l'amistat d'altres personatges que l'ajuden a arribar a casa.
Música i teatre. A partir de 2 anys.


Divendres 22 i Dissabte 23 Maig 2020:
LEVE Cia. Siberia/ Paloma Muñoz Divendres 22 i Dissabte 23 Maig 2020

Sant Andreu Teatre, Barcelona
Promoció especial:
8E entrades limitades
20% de descompte una vegada exhaurides les entrades de 8E
En un món que tendeix a allunyar-se d'allò material i greu en tots els seus aspectes, la coreògrafa Paloma Muñoz es planteja com es manifesta en el cos aquesta lleugeresa de l'època, com la dansa sobreviu a aquest abandonament de la matèria i com això afecta a la pràctica artística.

Diumenge 24 Maig 2020:
Piccolo circ de fil de Cia. Antonella d'Ascenzi Diumenge 24 Maig 2020

Sant Andreu Teatre, Barcelona
Aquesta és la història d'una marioneta que somnia en ser funàmbula per caminar fins a la lluna. La història comença pel final, quan el Piccolo Circ tanca i l'única ballarina-titella que ha quedat ¿ o que ha estat oblidada- dedica el seu temps a netejar i endreçar per recuperar l'esplendor de la pista. Amb una mica de fantasia transformarà les ocupacions més avorrides en meravellosos jocs, danses iOrdenat per:   • més »