Diumenge 10 Març 2024:
La boca aigua. Renaldo & Clara Diumenge 10 Març 2024

Diu 10 Mar 2024, 19:00 - Auditori de Vilafranca, Vilafranca del Penedès
Encara que Clara Viñals es podria haver escarxofat a l'ombra de l'excel.lència de L'amor fa calor, ha preferit continuar avançant pel territori del pop sense mapejar amb La boca aigua. Actualitzant el seu pop observacional entre reflexos urbans i transparències r&b, el pop de Renaldo & Clara porta a fer-te preguntes rares i boniques, com ara: es poden fer petons a una cançó? O, a l'inrevés: es pot

Diumenge 24 Març 2024:
Passió: Anna Puig & Camerata Penedès Diumenge 24 Març 2024

Diu 24 Mar 2024, 19:00 - Auditori de Vilafranca, Vilafranca del Penedès
Anna Puig, membre de la prestigiosa Mahler Chamber Orchestra i solista de violes de la Camerata Bern, serà la solista-directora del concert de Setmana Santa.
El concert s'iniciarà amb Siritus Sanctus vivificans vita de Hildegard von Bingen, una obra celestial plena d'harmonia i bellesa. Després, l'Introduzione de F. J. Haydn ens convida a un viatge introspectiu amb el seu toc majestuós.
Co

Diumenge 14 Abril 2024:
Barcelona Art Orchestra. Osmosi Diumenge 14 Abril 2024

Diu 14 Abr 2024, 19:00 - Auditori de Vilafranca, Vilafranca del Penedès
El dibuixant JOMA i el compositor Lluís Vidal proposen la creació d'un poema visual en vuit moviments i un epíleg amb la tècnica del dibuix en transformació i la composició d'una obra per a big band a partir de les imatges proposades per a ser interpretada en directe simultàniament a la projecció dels vuit clips resultants.
Un motiu musical breu a la manera de leitmotiv serà desenvolupat per

Diumenge 5 Maig 2024:
Bewis de la Rosa. Amor más que nunca. Diumenge 5 Maig 2024

Diu 5 Mai 2024, 19:00 - Auditori de Vilafranca, Vilafranca del Penedès
Aquest xafarranxo d'investigació polièdrica proposa dos eixos de reflexió: l'amor i el món rural. Un projecte global que recull cançons, textos, videoclips i concerts performatius.
Un univers escènic amb clares referències a la tradició castellana, on música, dansa i performance s'entrellacen. S'hi troben elements de rap, hip-hop, latin i folklore, amb unes lletres carregades de discurs, on ap


Ordenat per: