Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Sabado 28 y Domingo 29 Abril 2018:
Les ombres que conten contes Sabado 28 y Domingo 29 Abril 2018

Sala Fènix, Barcelona
"Les ombres que conten contes" és un espectacle que convida a submergir-se a històries i paisatges d'Indonèsia.
A través de distintes tècniques d'ombres en Damián i la Clementina ens expliquen tres històries tradicionals de distintes illes d'aquest país.
Un gecko que no pot dormir per la llum intermitent que fan les cuques de llum. Un heroi que salvarà el destí d'un poble amb el seu turb

Domingo 20 Mayo 2018:
L'estrany habitat Domingo 20 Mayo 2018

Sala Fènix, Barcelona
Un viatge sensorial per a nadons, que amb el fil conductor de poesies infantils acompanyades de titelles, música i cançons, els fa experimentar amb els seus sentits


Del Sabado 5 Mayo al Domingo 27 Mayo 2018:
FlamenClown Del Sabado 5 Mayo al Domingo 27 Mayo 2018

Sala Fènix, Barcelona
Estrellita balla flamenc en una conferència que pretén explicar els orígens dels ritmes flamencs a un públic lliurat i sorprès alhora.
Aquí comença el nostre particular viatge per terres flamenques, en el qual no ens faltaran imprevists varis: les castanyoles, la bata de cua, el ventall? es converteixen per Estrellita en veritables obstacles que impossibiliten el seu bon fer.
The show mu

Del Domingo 29 Abril al Domingo 27 Mayo 2018:
El drac màgic Del Domingo 29 Abril al Domingo 27 Mayo 2018

Sala Fènix, Barcelona
Sabeu quin secret amaga la platja? I el llac, el prat florit, el camp de blat i la mar? Doncs que hi ha animalons per tots els racons. I diferents cultures ens expliquen les seves històries a través de les cançons.
El Drac Màgic és un espectacle de titelles i música en viu especialment pensat per a infants de menys de 3 anys. Per a mirar i escoltar cançons i per a relligar històries a travésOrdenado por:   • más »