Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies. Del Dijous 22 Novembre al Diumenge 9 Desembre 2018
Teatro Borràs


[+ Mapa]+ Veure més a https://tickets.grupbalana.com/
Pel davant i pel darrera, Teatro Borràs, Barcelona (Ciutat Vella) del dijous 22 novembre al diumenge 9 desembre 2018. Obra de Teatre/Humor. Nitbcn.com

Pel Davant.... i pel darrera' és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l´any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.

L´espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant cutre. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s´enfronta un actor: són problemes de la humanitat...., de nosaltres mateixos!.

Estimem aquests pobres personatges i aquesta simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d´una relació única de l´obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest és el cinquè. No hi ha altra ciutat al món on això hagi passat. Altre cop hem pogut reunir un gran repartiment de 9 magnífics actors: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot. Estem novament en molt bona companyia, així que donem-nos l´oportunitat d´oblidar per un moment els problemes i gaudim del retorn d'una llegenda.Entrades:  

Pel davant i pel darrera en Barcelona (Teatre Borrás) Del Dijous 22 Novembre al Diumenge 9 Desembre 2018

Pel davant i pel darrera en Barcelona (Teatre Borrás)

Del Dij 22 Nov al Diu 9 Des 2018 - Teatro Borràs, Barcelona
Pel davant i pel darrera Del Dijous 22 Novembre al Diumenge 9 Desembre 2018

Pel davant i pel darrera

Del Dij 22 Nov al Diu 9 Des 2018 - Teatro Borràs, Barcelona
Pel Davant i Pel Darrera, en Barcelona (Barcelona) Del Dijous 22 Novembre al Diumenge 9 Desembre 2018

Pel Davant i Pel Darrera, en Barcelona (Barcelona)

Del Dij 22 Nov al Diu 9 Des 2018 - Teatro Borràs, Barcelona

També pot interessarte...


obres teatre barcelona

  

oci barcelona

  

entrades

  

espectacles barcelona desembre 2018

  

concerts barcelona

  


  • més »