Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies. Del Dissabte 16 Febrer al Dijous 28 Març 2019
Teatro Borràs


[+ Mapa]+ Veure més a https://tickets.grupbalana.com/
Pel davant i pel darrera, Teatro Borràs, Barcelona (Ciutat Vella) del dissabte 16 febrer al dijous 28 març 2019. Obra de Teatre/Humor. Nitbcn.com

Pel Davant.... i pel darrera' és probablement la comèdia més divertida mai escrita des de que es va estrenar a Londres l´any 1982, una opinió àmpliament compartida per milions de persones de tot el planeta.

L´espectacle ens mostra les dificultats de tota mena que pateix una companyia de teatre per muntar i girar una obra teatral, un vodevil, bastant cutre. Però, per enganxar-se, no fa falta entendre res dels problemes als quals s´enfronta un actor: són problemes de la humanitat...., de nosaltres mateixos!.

Estimem aquests pobres personatges i aquesta simpatia, combinada amb la frenètica sèrie de gags que no paren mai, conformen la base d´una relació única de l´obra amb Barcelona. Aquesta ciutat ja ha vist quatre muntatges, i aquest és el cinquè. No hi ha altra ciutat al món on això hagi passat. Altre cop hem pogut reunir un gran repartiment de 9 magnífics actors: Lloll Bertran, Agnès Busquests, Jordi Díaz, Carme Pla, Miquel Sitjar, Lluís Villanueva, Xavier Serrat, Laia Alsina i Bernat Cot. Estem novament en molt bona companyia, així que donem-nos l´oportunitat d´oblidar per un moment els problemes i gaudim del retorn d'una llegenda.Entrades:  

Pel davant i pel darrera en Barcelona (Teatre Borrás) Del Dissabte 16 Febrer al Dijous 28 Març 2019

Pel davant i pel darrera en Barcelona (Teatre Borrás)

Del Dis 16 Feb al Dij 28 Mar 2019 - Teatro Borràs, Barcelona
Pel davant i pel darrera Del Dissabte 16 Febrer al Dijous 28 Març 2019

Pel davant i pel darrera

Del Dis 16 Feb al Dij 28 Mar 2019 - Teatro Borràs, Barcelona

També pot interessarte...


obres teatre divendres barcelona

  

sortir de nit barcelona

  

entrades barcelona març 2019

  

entrades dijous barcelona

  

entrades barcelona

  


  • més »