Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies. Del Dimecres 1 Maig al Dissabte 22 Juny 2019
Teatre Villarroel


[+ Mapa]+ Veure més a https://www.tresc.cat/
Les noies de Mossbank Road, Teatre Villarroel, Barcelona (Eixample) del dimecres 1 maig al dissabte 22 juny 2019. Obra de Teatre. Nitbcn.com

PROMOCIÓ ESPECIAL:

20% de descompte: funcions de dimarts a dijous

Les noies de Mossbank Road és una història que ens parla de l'amistat que sorgeix en un espai de llibertat com és un pis d'estudiants. És en aquesta casa, entre els 18 i els 19 anys, que les tres protagonistes faran 'l'estirada' juntes, i tastaran la llibertat de poder descobrir qui són. El que compartiran serà tan pur, tan de veritat, que les marcarà per a tota la vida.

LaDi,la Viv i la Rose són molt diferents, però acabaran fent d'aquesta casa una nova llar, una nova família. En aquesta època construiran, ja per sempre, el seu refugi (Mossbank) on sembla que res dolent els pot passar. Però el costat més fosc de la vida interromprà aquest flux de vida que és Mossbank. Aquest fet les afectarà profundament, fins al punt que a partir de llavors les seves decisions estaran d'alguna forma marcades per aquest succés i determinaran les seves vides.

El pis d'estudiants té un temps determinat de vida i arriba un punt en què Mossbank deixarà de ser un lloc físic per convertir-se enun espai interior que les acompanyarà sempre. El pas del temps serà implacable, però a elles sempre els quedarà Mossbank.Entrades:  

Les noies de Mossbank Road Del Dimecres 1 Maig al Dissabte 22 Juny 2019

Les noies de Mossbank Road

Del Dim 1 Mai al Dis 22 Jun 2019 - Teatre Villarroel, Barcelona
Les noies de Mossbank Road en Barcelona (La Villarroel) Del Dimecres 1 Maig al Dissabte 22 Juny 2019

Les noies de Mossbank Road en Barcelona (La Villarroel)

Del Dim 1 Mai al Dis 22 Jun 2019 - Teatre Villarroel, Barcelona

També pot interessarte...


entrades barcelona

  

entrades barcelona dissabte 11 maig 2019

  

sortir de nit barcelona

  

teatres barcelona

  

obres teatre

  


  • més »