Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Del Viernes 23 Marzo al Sabado 31 Marzo 2018:
Fresa y chocolate Del Viernes 23 Marzo al Sabado 31 Marzo 2018

Teatre Gaudí, Barcelona
A la Gelateria Coopelia de l'Havana comença la relació d'amistat entre un jove militant de la joventut comunista i un homosexual culte i fabulador. Un retrat de la Societat cubana dels anys 80 i un cant a la tolerància.
Aquesta versió teatral irromp en el marc del 25 aniversari de la pel.lícula, que es va estrenar en 1993. Quan es filma la pel.lícula, Joel Angelino interpreta el personatge de

Del Viernes 23 Marzo al Domingo 1 Abril 2018:
Tenors Del Viernes 23 Marzo al Domingo 1 Abril 2018

Teatre Gaudí, Barcelona
Ser tenor és molt dur. Sempre al límit. Sempre més amunt. Sempre més fort. Sempre més llarga, la nota. I en el moment més inesperat, el gall. Gàrgares, farigola i bufandes a 35 graus a l'ombra. Passió exacerbada, melodies inoblidables, lirisme excels que desemboca en la raó de l'existència del tenor: el "pinyol", que el pot cobrir de glòria o enfonsar-lo en la misèria.
Reunits, per fi, un cop

Del Sabado 24 Marzo al Domingo 27 Mayo 2018:
El llibre de la selva Del Sabado 24 Marzo al Domingo 27 Mayo 2018

Teatre Gaudí, Barcelona
En Mowgli és un nen que s'ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges. Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s'assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l'odi profund que sent per l'espècie humana. La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d'en Mowgli, s'enfronta a BagOrdenado por:   • más »