Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Lunes 19 Marzo 2018:
No siguis bèstia! Lunes 19 Marzo 2018

Lun 19 Mar 2018, 20:00 - Almería Teatre, Barcelona
Oriol Tramvia torna a reunir a la mítica banda que l'acompanya desde fa més de quinze anys per oferir-nos les cançons que està composant ara mateix i de pas fer un recorregut per les cançons més emblemàtiques de la seva llarga carrera.

Viernes 23 Marzo 2018:
Grey Woman Viernes 23 Marzo 2018

Vie 23 Mar 2018, 22:00 - Almería Teatre, Barcelona
Entre cançó i cançó, el món imaginari de GREY WOMAN la portarà a convertir-se en diferents dones que travessen la crisi dels 50; totes elles grises però amb un toc d'ironia i humor.
Un homenatje a totes aquelles dones que passen per les diferents etapes del canvi hormonal, a aquelles dones que s'adonen que la vida és un instant y a totes aquelles dones que no soporten la idea d'envellir.


Del Sabado 17 Marzo al Sabado 31 Marzo 2018:
TICS Del Sabado 17 Marzo al Sabado 31 Marzo 2018

Almería Teatre, Barcelona
teatre. Amb la col.laboració de tots els "altres" agents secrets que omplen la sala (el públic assistent

Del Sabado 17 Marzo al Domingo 1 Abril 2018:
¡Ay, Carmela! Del Sabado 17 Marzo al Domingo 1 Abril 2018

Almería Teatre, Barcelona
parlar.  
El pobre Paulino es troba tot sol escombrant l'escenari del teatre, al qual pocs dies abans

Del Domingo 18 Marzo al Domingo 1 Abril 2018:
Barreja Del Domingo 18 Marzo al Domingo 1 Abril 2018

Almería Teatre, Barcelona
Barreja és un espectacle de petit format, que en més o menys 45 min, un sol artista barreja equilibris, acrobàcia, poesia, humor i tot amb musica en directe.
Al llarg de l'espectacle, el personatge, amb poques paraules, presenta al públic una variada gamma d'instruments i com sona cada un. Tot proposant diferents i divertides maneres de tocar, de vegades cap per vall, d'altres amb l'ajuda del

Del Domingo 18 Marzo al Domingo 8 Abril 2018:
Si us pregunten per què vam morir Del Domingo 18 Marzo al Domingo 8 Abril 2018

Almería Teatre, Barcelona
Si us pregunten per què vam morir és un espectacle sonor, que es representa davant el públic, al voltant de poemes escrits durant la Primera Guerra Mundial, la major part dels quals van ser escrits per poetes que van morir en combat.

Sabado 7 y Sabado 14 Abril 2018:
Autónomos, el musical Sabado 7 y Sabado 14 Abril 2018

Almería Teatre, Barcelona
En un futur no molt llunyà, la crisi arribarà al seu final i tots els ciutadans gaudiran d'un treball estable i en conseqüència, de màxima felicitat. Però això no durarà per sempre: la meravellosa vida de l'Álex es trencarà sobtadament quan l'acomiadin. Amb una mà al davant i l'altra al mòbil (com tots avui en dia), es veurà obligat a agafar les regnes de la seva vida. Fer-se autònom serà l'única

Del Lunes 9 Abril al Lunes 30 Abril 2018:
El misteri de Fermat Del Lunes 9 Abril al Lunes 30 Abril 2018

Almería Teatre, Barcelona
"He trobat una demostració absolutament meravellosa, però el marge d'aquest full és massa estret per incloure-la...". Amb aquesta nota a peu de pàgina Pierre de Fermat, un aficionat a les matemàtiques, va posar sobre la taula un dels problemes matemàtics més importants de tots els temps. Ningú semblava trobar-hi solució. Van haver de passar més de 300 anys fins que Andrew Wiles, un matemàtic anglè

Del Jueves 17 Mayo al Domingo 3 Junio 2018:
The visit Del Jueves 17 Mayo al Domingo 3 Junio 2018

Almería Teatre, Barcelona
The Visit és una tragicomèdia en anglès escrita per Friedrich Dürrenmatt i dirigida per Sue Flack i Julie Nash. Es tracta d'una paràbola macabra que planteja la pregunta: quan la temptació és massa forta i la pobresa massa miserable, algú de nosaltres actuaria de manera diferent?
SINOPSI
Quan Claire Zachanassian, la dona més rica del món, torna a la ciutat de Gullen, 40 anys després d'haOrdenado por:   • más »