Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies. Dijous 23 Maig 2019
BARTS


[+ Mapa]+ Veure més a http://www.barts.cat/
PETER BENCE, BARTS, Barcelona (Poble Sec) dijous 23 maig 2019. Concert pop. Nitbcn.com

Nascut al 1991, el compositor i productor hongarès començava a tocar el piano als dos anys i cinc anys més tard ja presentava la seva primera composició, fortament influenciat per la clàssica de Mozart i Chopin.

Després del seu aprenentatge va començar a interessar-se per diversos gèneres musicals, trobant amb Michael Jackson una de les seves majors influències. El prodigiós pianista és famós a tot el món gràcies als vídeos publicats a internet amb coneguts hits de música pop, arribant a més de 250 mil milions de visites entre Youtube i Facebook. Peter Bence és un dels clars exemples de músics que ha arribat a l’èxit gràcies a les xarxes socials. El jove pianista ha aconseguit destacar gràcies al seu estil avantguardista i expressiu, arribant a trencar els límits entre música clàssica i popular. Les seves actuacions en directe estan atraient a milers de persones de tot el món.

L’any passat, Peter Bence va ser l’encarregat d’obrir els concerts de la BBC Proms a Hyde Park, Londres, per a 50.000 persones. El pròxim mes de maig, visitarà el Festival Mil.lenni per demostrar el seu talent. Sens dubte, una experiència que tothom hauria de gaudir en directe.     *Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.  

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.    Entrades:  

Peter Bence - 20o Festival Mil.lenni (Barcelona) Dijous 23 Maig 2019

Peter Bence - 20o Festival Mil.lenni (Barcelona)

Dij 23 Mai 2019, 21:00 - BARTS, Barcelona
Peter Bence en el 20 Festival Mil.lenni de Barcelona Dijous 23 Maig 2019

Peter Bence en el 20 Festival Mil.lenni de Barcelona

Dij 23 Mai 2019, 20:00 - BARTS, Barcelona

També pot interessarte...


festivals de música barcelona

  

sortir de nit barcelona maig 2019

  

festivals de música barts

  

sortir de nit barcelona

  


  • més »