Aquesta web utilitza cookies, si continues navegant expreses la teva conformitat amb la nostra política de cookies. Divendres 7 Juny 2019
BARTS


[+ Mapa]Artista: MIRIAM RODRÍGUEZ + Veure més a http://www.barts.cat/
Concert balada de MIRIAM RODRÍGUEZ, BARTS, Barcelona (Poble Sec) divendres 7 juny 2019. Nitbcn.com

IMPORTANT: Les entrades VIP inclouen l'assitència a la prova de so 45 minuts abans de l'opertura general de portes i Meet&Greet amb l'artista després del concert.     L'artista coneguda com "la leona" inicia el seu TOUR CONTIGO per tota la geografia espanyola presentant el seu tan esperat àlbum de debut. Miriam Rodríguez comença un viatge ple d'emocions que no deixarà indiferent a ningú. Força, passió, sentiment, dolçor i contundència són alguns dels adjectius que millor defineixen a l'artista gallega.   Després de l'èxit aconseguit amb "Hay algo en mí", Miriam Rodríguez uneix el seu talent al de Pablo López per compondre i cantar junts "No!" una meravellosa i poderosa balada. "NO!" No és una cançó més, és la cançó, és aquell missatge directe i dolorós, és aquell cop en la taula que mai havies donat. És un crit de desesperació amb decisió.

"Vosotros me habéis hecho llegar hasta aquí...." "y quiero que este viaje lo sigamos haciendo juntos....", Miriam Rodriguez     *Els menors de 16 anys hauran d'anar acompanyats per un tutor legal.  

** Un cop comprades les localitats, no es permeten canvis ni devolucions.    Entrades:  

MIRIAM RODRÍGUEZ Divendres 7 Juny 2019

MIRIAM RODRÍGUEZ

Div 7 Jun 2019, 20:00 - BARTS, BarcelonaVideos:
També pot interessarte...


sales concerts poble sec

  

sortir de nit barcelona

  

concerts barcelona

  

guia oci balada barcelona

  

calendari concerts poble sec

  


  • més »