Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Martes 24 Octubre 2017:
Dimarts Màgics: Christoph Borer Martes 24 Octubre 2017

Mar 24 Oct 2017, 20:30 - Espai Brossa, Barcelona
Christoph és un mite escènic internacionalment aclamat amb una gran reputació. Els que l'han vist actuar, amen la seva actitud encantadora, la seva màgia i el seu humor subtil.
Christoph parla 5 idiomes, ha realitzat més de 5000 actuacions a més de 40 països diferents entre festivals a l'aire lliure, teatres i aparicions a la televisió.


Del Jueves 19 Octubre al Domingo 29 Octubre 2017:
Y me morí Del Jueves 19 Octubre al Domingo 29 Octubre 2017

Espai Brossa, Barcelona
A Y me morí els nostres protagonistes ens relaten, en to de tragicomèdia , tant la mortificació que els va perseguir en vida, com la bona vida que els va rebre després de la seva mort.
Mitjançant els jocs amb l'escenografia i el fregolisme escènic, congreguem en aquest espectacle 2 mons ben diferents: d'una banda la lleugeresa d'un tosc cabaret provincià, amb un dominant d'humor i cançó, i d'

Del Jueves 19 Octubre al Domingo 5 Noviembre 2017:
La historia de Alicia al otro lado del espejo Del Jueves 19 Octubre al Domingo 5 Noviembre 2017

Espai Brossa, Barcelona
L' Alícia ha arribat a l'edat adulta, necessita aturar-se però el món no deixa de córrer, és una fletxa llançada cap a la mort. L'Alícia cau en un somni profund, decideix contenir la seva ment i queda suspesa en el laberint de la seva imaginació. Hi arriben personatges insòlits de la seva infància com La Reina Vermella, La Reina Blanca, Humpty Dumpty, Tuideldin i Tuideldún entre d'altres. A travésOrdenado por:   • más »