Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Sabado 21 y Domingo 22 Octubre 2017:
Les Mamies Sabado 21 y Domingo 22 Octubre 2017

Cinema Maldà, Barcelona
Dues Mamies. Dues germanes. Dues tasses de te i una rutina. Un despertador s'apaga i una ràdio s'encén. Viure entre records de l'ahir la tendresa de l'ara. Així viuen Joséphine i Madeleine. Sommiant el passat i anhelant el futur . Cada una un pilar, una peça fonamental d'aquest puzzle anomenat vida.

Del Viernes 3 Noviembre al Sabado 25 Noviembre 2017:
La màquina de parlar Del Viernes 3 Noviembre al Sabado 25 Noviembre 2017

Cinema Maldà, Barcelona
Som en un futur incert. Una dona argentina que treballa de màquina de parlar; un gos que dóna plaer i, com sempre, un propietari. Un triangle amb més de tres puntes. Aquesta és la història d'una relció de poder, de dependència i, per què no, d'amor. Una història cruel i romàntica on les màquines i les emocions es fonen en una espiral d'esdeveniments al límit de l'existència.


Del Lunes 23 Octubre al Domingo 26 Noviembre 2017:
Les dones sàvies Del Lunes 23 Octubre al Domingo 26 Noviembre 2017

Cinema Maldà, Barcelona
1672, França. Molière i la Companyia del Rei estrenen una comèdia de costums amb un embolic familiar on s'hi recull l'afany de saber de les dones i posa en evidència un poeta mediocre i cregut de l'època. 2016, Catalunya. Molière i només dos actors estrenen la mateixa comèdia de costums amb un embolic familiar on, amb un joc interpretatiu que trenca les convencions, s'hi recull la burla dels pedan

Del Jueves 30 Noviembre al Domingo 14 Enero 2018:
El llarg dinar de Nadal Del Jueves 30 Noviembre al Domingo 14 Enero 2018

Cinema Maldà, Barcelona
A partir de l'obra en un acte escrita pel dramaturg nord-americà Thornton Wilder l'any 1931, El llarg dinar de Nadal de la companyia La Ruta 40 relata el transcurs de noranta anys al menjador de la casa dels Bayard celebrant el Nadal. A casa de la família Bayard el gall d'indi està a punt i el vi, a les copes. Un any més es reuneixen al voltant de la taula i mengen, estimen, ploren, neixen, beuen,Ordenado por:   • más »