Esta web utiliza cookies, si continuas navegando expresas tu conformidad con nuestra política de cookies.

Del Viernes 26 Enero al Domingo 28 Enero 2018:
El Petit Príncep en Barcelona (Sala Barts) Del Viernes 26 Enero al Domingo 28 Enero 2018

BARTS, Barcelona
del 7 de diciembre al 28 de Enero. El espectáculo será en la Sala Barts en diferentes citas y horas... Información del evento El Petit Príncep en la Sala Barts
El Petit Príncep estará en Barcelona... > La magia se apodará de la Sala Barts esta Navidad con el Petit Príncep, un musical sorpresivo que no... amistad..
Entradas para El Petit Príncep en Barcelona Las entradas para El Petit Príncep en la Sala

Domingo 28 Enero 2018:
Impro Barcelona - Assassinat al club Domingo 28 Enero 2018

Dom 28 Ene 2018, 19:30 - BARTS, Barcelona
Impro Barcelona presenta Assassinat al Club . Una obra de teatre única i irrepetible en cada representació. Ni els actors mateixos sabran qui serà el mort, qui l'assassí, qui seran els sospitosos, el motiu de la mort, on i a quina època passarà l'acció. Totes aquestes preguntes serà el públic qui les respondrà. El més estimulant pels actors serà que tot això ho aniran descobrint en escena al matei

Del Jueves 25 Enero al Sabado 17 Marzo 2018:
Berto Romero . Mucha Tonteria Del Jueves 25 Enero al Sabado 17 Marzo 2018

BARTS, Barcelona
Mucha Tontería és el nou monòleg de Berto Romero. El seu títol és alhora una declaració d'intencions i una precisa descripció del seu treball sobre els escenaris durant els últims 20 anys.
Noves històries, noves cançons i alguna que altra sorpresa en aquesta cita amb Berto al teatre. Res més que un còmic, un guitarrista i tota la tonteria necessària per no parar de riure.
Ordenado por:   • más »